Bruk kredittkort ved netthandel, en enkel forsikring mot svindel.

Kredittkort. mann med kredittkort.Bruk kredittkort når du handler på nett.

Kredittkort er kanskje et ord som ikke klinger så godt i mange ører. Ofte forbundet med høy rente og synonym for et besøk av "Luksusfellen". Men kredittkort har også sine fordeler, gitt at du har litt kontroll på bruken. Hvis vi går ut fra at du ikke bruker kredittkortet som et kredittkort, men som et betalingskort, kan du utnytte fordelene ved det uten å risikere å gå på en smell.

Du får rentefri betalingsutsettelse når du handler, hvor lenge varierer fra kort til kort, men i gjennomsnitt er det rundt 45 dager. Betaler du regningen når du får den, koster det ikke noe ekstra å bruke kredittkortet. Fordelen med å bruke det når du handler på nett, du har en forsikring på at du ikke blir svindlet. Betaler du med Visa-kortet ditt, trekkes pengene med en gang. Viser det seg at du har blitt svindlet, og du får tilsendt en stein istedetfor I-phonen du bestilte, er det en stor prosess å få igjen pengene. Har du derimot benyttet deg av kredittkort, kan du anmelde saken til kredittkortselskapet, så tar de saken videre. Du mister ikke pengene i påvente på at saken behandles og du har en stor pengesterk organisasjon som tar saken for deg. Akkurat hvor stort beløp de stiller garanti for avhenger nok litt fra selskap til selskap, men det dekker de fleste behov.

Hvorfor bruke kredittkort til netthandel?

En annen ting jeg synes er en fordel med å bruke kredittkortet kun til netthandel, da har jeg kontroll på hva jeg har brukt pengene på. Bruker jeg visakortet mitt, drukner ofte transaksjonene i all annen bruk og jeg mister oversikten. Tror også det vil bli mindre kaotisk om kredittkortet skulle bli misbrukt om noen får tak i koder o.l, ser for meg at det kan bli kjedelig om det plutselig blir tomt på visakortet.

I tillegg har du mange andre fine fordeler. Mange tilbyr reiseforsikring om du bruker kredittkort til å betale over halve reisen, noen gir rabatt på bensin eller andre varer.

Moralen må være at kontrollert bruk av kredittkort kan være en stor fordel ved netthandel. Du får en mulighet for å kontrollere at du får riktig vare, samtidig som du holder god kontroll på de handlene du gjør ved å skille dem fra Visa-kontoen din. Betaler du innen fristen tilkommer det ingen rente. Nå skal det sies at det er ufattelig mange som tilbyr kredittkort, alle har selvfølgelig sine egne betingelser og fordeler. Du får heller kikke rundt litt for å finne et som passer deg. Forbrukerrådet anbefaler å bruke kredittkort for sikker netthandel.Klikk her for å kontakte meg om du har noe på hjertet.

Legg igjen en kommentar