Importere Rotting Møbler fra Kina

rotting møblerRotting møbler ble plutselig veldig populært for noen år tilbake. Det kommer vel ikke som et sjokk på noen at de aller fleste som selges i Norge, er produsert i Kina. Kvaliteten er noen ganger varierende, men du får som regel det du betaler for.

Rotting møbler er dyre i Norge. Er du på jakt etter en større sofagruppe i rotting, må du være villig til å betale en god slant penger. Spesielt om du ønsker en med litt kvalitet. Hvorfor ikke bare importere rotting møblene selv? Du kan fort få rotting møbler til halve prisen om du importerer dem direkte fra Kina.

 

Hvordan Importere Rotting Møbler fra Kina?

Det vil fungere på samme måte som ellers når du importerer varer fra Kina. Jeg vil anbefale deg å gå inn på Made In China og søke etter rattan furniture. Jeg har ikke forstått hvorfor det kalles rotting her i Norge, det blir liksom litt rart å søke etter rotting furniture på nettet. Råtnende møbler for de som ikke tok den engelske biten.

Uansett, det kalles rattan på engelsk, så det er det du skal søke etter. Bruker du Made In China, vil du få opp mange treff med forskjellige typer og produsenter av rotting møbler. Det kan være en fordel å gå inn på de som ser noenlunde interessante ut, produsenten har gjerne andre alternativer som ikke dukker opp tidlig i søket. Du vil finne flere produkter fra samme leverandør på oversikten over leverandøren.

Enkelte produsenter oppgir en pris på produktet. Denne må du ta med en klype salt, den vil avhenge av antall du bestiller, så du bør be om "best price" når du kontakter dem.

 

Rotting Møbler Tar Mye Plass.

Det er dette som er det negative med å importere rotting møbler fra Kina. De veier ingenting, men de opptar stor plass i en container. Det blir derfor forholdsvis høy pris på frakt til Norge. De må sendes med båt. Du kan kanskje finne noen møbler som kommer i moduler du må skru sammen, og derfor opptar mindre plass. Men de aller fleste store, og ofte "fine" møblene, kommer ferdig montert, helsveist.

Skal det lønne seg å importere rotting møbler privat, må du importere mange så du får fordelt fraktutgiftene. Siden det tar såpass plass under frakt, er det faktisk en fordel å bestille en full 40" container, ta den største. Det er de færreste av oss som har behov for så mange møbler.

Gå sammen med familie og venner. Det går fint 20-30 sett med møbler i en stor container. Gå sammen med andre om å kjøpe møbler, så kan dere fort spare mye penger i forhold til å kjøpe dem i Norge. Be leverandøren du vil bruke om å sende en komplett produktliste med pris, så velger dere de møblene dere ønsker ut fra den. Spør leverandør om det er greit at dere kjøper enkle møbler, men fyller opp en full container før dere bestiller. Det er ikke alle som er villige til det.

 

Få Betalt Før Du Bestiller

Selv om det er venner og familie, er det lurt å få betalingen før dere bestiller. Det er surt om det plutselig er noen som trekker seg, så sitter du der med møbler du ikke vil ha. I tillegg skaper det fort dårlig stemning.

Du har selvfølgelig mulighet for å selge varene på finn.no om du blir sittende igjen med noe. Det er også en mulighet om dere ikke er mange nok til å fylle opp en hel container. Hvis alle kjøper 2 sett og selger det ene, kan det fort bli enda rimeligere.

Kvalitetsmessig er det lite å utsette på rotting møblene fra Kina. Du får en god ìde allerede på bilder og inntrykk av leverandør. Jeg ville ikke hatt vanskeligheter med å importere rotting møbler privat fra Kina. Men det blir en stor sum for en full 40", så jeg ser at det kan være litt "skummelt". Er dere flere om det, blir det ikke de store utgiftene på hver.Klikk her for å kontakte meg om du har noe på hjertet.

Legg igjen en kommentar