Importkalkulator. Regn ut Hvor Mye Toll og Moms Du Må Betale

Importkalkulator. Bilde av en kalkulator.Få oversikt over hvor mye varen vil koste med en enkel importkalkulator.

Importalkulatoren er enkel å bruke, den regner ut toll og moms, samt totalpris. Den tar ikke høyde for fortollingsgebyr, av den enkle årsak at det varierer etter hva du tar inn og hvilken speditør du bruker.

Jeg har fått spørsmål tidligere om hvor man kan finne en god tollkalkulator eller en momskalkulator. Det finnes en del der ute, men jeg tenkte det kunne være en idè å ha en på ImportogSalg også, en som tar med begge deler og er derfor en importkalkulator.

 

Importkalkulator i bruk.

Som tidligere nevnt er det ikke mange varer som er tollbelagte. Av det oss vanlige dødelige tar inn, er det stort sett bare klær som er tollbelagte. Sko er f.eks ikke tollbelagt. I importkalkulatoren under, huker du av i boksen ved siden av "klesplagg?", hvis det er klær du skal kjøpe. Da regner den ut toll og moms. Om det ikke er klær, lar du være å huke av og du får fortsatt oppgitt pris og moms du skal betale.

 Prisen du legger inn er kjøpspris fra forhandler eller butikk. Importalkulatoren tar ikke høyde for valuta, jeg har lagt det som en forutsetning at det er Norske Kroner du legger til grunnlag som pris. Bruk en Valutakalkulator om du har behov for å regne ut hvor mye varen koster i Norske Kroner. Husk at du må inkludere frakt i prisen du legger inn i kalkulatoren.

Totalprisen du får oppgitt, er den prisen du må betale for varen. Den er inkludert toll og moms. Pris for toll og moms står oppgitt for seg selv, men inngår i totalprisen. Som sagt er det bare fortollingsgebyr jeg ikke har inkludert.

Dette er en importkalkulator, laget for å være lett å bruke. Den tar bare høyde for at det er toll på klær. Jeg mener det er mer enn nok for å gi en indikasjon på hvor mye varen koster, det vil være rett i 99% av tilfellene. Skal du importere noe utenom det vanlige, må du sjekke tollvesenet for pris.

Klikk her for å kontakte meg om du har noe på hjertet.