Det er viktig å markedsføre bedriften!

Markedsføring. Mann med mikrofon.Reklamér for bedriften din, bruk Internett aktivt.

Internett er den viktigste markedsførings kanalen for et firma. Flere og flere bruker Internett daglig, og det er mange som gjør undersøkelser på nettet før de bestemmer seg for hvilken produktleverandør de skal bruke. Finner de ikke din nettside, mister du garantert mange potensielle kunder. Jeg vil anbefale deg å opprette 2 nettsider til firmaet ditt, i tillegg til evt nettbutikk:

Firma nettside.

Denne bør være enkel og inneholde nødvendig informasjon om firma. Trenger ikke være mer enn 3-4 sider. Bør inneholde informasjon om firma, når det ble startet, hva dere driver med, organisasjonsnummer (viktig), selskapsform og adresse. Føler du deg fotogen kan det mange ganger være en fordel å legge ut et bilde av eier og ansatte. Legg gjerne ut bilder av lager, kontor etc. Du bør også ha informasjon om hvordan de kan komme i kontakt med dere. Firma siden din bruker du til en mer profesjonell markedsføring.

Blogg.

Jeg har skrevet en del om hvorfor du bør ha firma blogg. Men kort oppsummert gir en blogg mulighet for å kommunisere med kunder på en mindre formell måte. I tillegg er bloggen en ypperlig plass å skape litt blest om produktene du tilbyr. På bloggen har du en litt løsere tone med dine kunder, markedsføring via blogg gir deg mulighet til å kommentere andre blogger og kommunisere direkte med kunder.

 

La andre markedsføre din bedrift,  gi dem en positiv opplevelse de forteller andre om!

Nettbutikk.

Jeg har også skrevet litt om hvordan lage nettbutikk. Nettbutikken din er der du tjener penger. Det er viktig å ha en proff nettbutikk som gir trygghet for kundene. Husk oppdatert prisinformasjon og frakt. Du kan lese mer utfyllende om dette for to sider siden.

Sosiale medier.

Sosiale medier som Facebook har blitt en uhyre viktig markedsføringskanal. Alle nettsidene dine bør ha mulighet for at kunder kan "like" nettstedet ditt. Nettverket som kan bygges er enormt og det er gratis. Du velger selv hvor aktiv du skal være, men informasjon om nye produkter og gode tilbud bør annonseres. En Facebook side for firmaet ditt er kanskje den viktigste nettsiden, samtidig er det fortsatt mange som er skeptiske eller bruker sosiale medier lite, derfor må du også ha en god nettside for firma utenom.

Oppsummert:

- Internett er den største markedsføringskanalen du har.

- Jeg mener du bør ha 2 nettsider i tillegg til en evt nettbutikk.

- Bruk sosiale medier aktivt. Potensielle kunder der er mange.

- Bruk forskjellige leverandører for webhotell til blogg, nettbutikk og firmanettside.

- Det er viktig at folk finner nettsiden din. Bloggen inneholder noen tips til hvordan du blir mer synlig i søkemotorene.Klikk her for å kontakte meg om du har noe på hjertet.

Legg igjen en kommentar